Unieke kunst voor in ieder huis

Zoek je een origineel handgemaakt kunstobject voor in huis? Ik “schilder” in metaal. Dat wil zeggen ik buig uit metaaldraad unieke afbeeldingen om aan de muur of voor een raam te hangen. Deze afbeeldingen kunnen naar wens ingelijst worden of direct aan muur of voor raam opgehangen worden.

Inspiratie

Mijn inspiratie vind ik direct om me heen. Mensen, verhalen of gebeurtenissen die mij raken. Maar ook zelf geschreven gedichten, mooie patronen en maffe vormcombinaties op straat kunnen een start zijn van een nieuw werk. Wat ik ook maak, ik probeer in metaaldraad te ‘vangen’ wat die persoon of dat verhaal nu zo uniek maakt.

Wat Maaike uniek maakt, is dat ze met haar scherpe oog en goed ontwikkeld gevoel voor materiaal, beelden schept die tot de verbeelding spreken.