Kado’s voor kinderkamer

Zoek je een origineel handgemaakt kado voor een kinderkamer? Ik buig uit gekleurd metaaldraad iedere gewenste afbeelding of naam, om aan de muur of voor een raam te hangen.

Hoe ik dat doe is te zien op deze video.

Hieronder zijn voorbeelden te zien van wat ik zoal maak. Je kunt kiezen uit reeds eerder gemaakte ontwerpen (met of zonder eventuele aanpassing). Je kunt ook zelf met een afbeelding of naam komen die je graag in metaaldraad verwerkt zou willen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een afbeelding van het geboortekaartje, een muursticker of behang dat al aanwezig is in de kinderkamer, een favoriete stripheld of heldin. Kortom… de mogelijkheden zijn onbegrensd. Kijk ook eens bij mijn portretten uit draad. Het zijn net schilderijen uit metaal. Misschien iets voor bij jou aan de muur.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor al je vragen of ideeën. Voor een inschatting van de prijs, stuur mij een foto van wat je graag in draad verwerkt wilt hebben.